FOREDRAGET 2019 - Aarhus

30 OKT. 17:00-19:30
Kom til gratis foredrag og bliv inspireret

Vi er glade for igen i år at invitere dig med til en aften, hvor du skal inspireres og underholdes. En aften hvor du bevæger dig rundt og gennem samtale med andre deltagere finder frem til de tre foredragsholdere, som du har lyst til at tilbringe din aften med. For du kan kun nå tre. Ikke alle fem. Det er sådan Foredraget er og som gør det asynkront og til noget helt særligt og udfordrende.

I løbet af aftenen byder vi på vand og frugt og kl. ca. 19, frister vi med en sandwich, samtidig med at du kan høre lækker jazz. Plejer du at blive sulten inden, og er frugt ikke nok, så hav selv lidt snacks med i tasken.

Årets foredragsholdere

Året tema er mening. Det tema bliver formidlet meget forskelligt gennem vores fem foredragsholdere:

Maise Njor, forfatter og journalist i et foredrag om at lære at sige fra, når du bliver overfuset og ikke kan sove om natten, fordi du tænker over, hvad du skulle have sagt.

Jesper Theilgaard, Meteorolog, tidlligere tv-vært og klimaekspert fortæller om den komplicerede klimadebat, om klimaets tilstand og risikoen i fremtiden og de muligheder, som forandringerne giver.

Per Vers, rap-kunster, performer, forfatter og vinder af Modersmål-Prisen, vil forklare, forføre og forbløffe med sit sprogshow.

Jan Elhøj, komiker og tv- og radiovært fortæller om, at droppe de sikre valg for at gribe de muligheder og erfaringer, der opstår hen ad vejen.

Anders Pedersen, sociolog og lektor ved Aalborg universitet og forfatter til bogen Diagnoser i samarbejde med Svend Brinkmann i et foredrag om præstationssamfundet, hvad det gør ved de unge og hvordan vi forholder os til det.

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig selv og 1 kollega. Du skal bruge dit NemId.

Der er et begrænset antal pladser og tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. Så husk derfor også at være en god kollega og afmeld dig, hvis du bliver forhindret, så dem på venteliste kan få glæde af pladsen.

Du får en bekræftelsesmail til den mail , som du har registreret hos os. Husk at tjekke dit spamfilter.

Vi glæder os til at se dig

Detaljer

For Medlemmer
Dato & tidspunkt 30. okt 2019, kl. 17:00 - 19:30
Sted: Læreruddannelsen Aarhus VIA, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C
Pladser: Der er lukket for tilmelding.
{{message}}
{{message}}
Et eller flere felter er ikke udfyldt korrekt.
Du er tilmeldt dette arrangement.
Du er på venteliste til dette arrangement.
Fornavn

Fornavn er påkrævet.

Efternavn

Efternavn er påkrævet.

E-mail

Email er påkrævet.

Antal pladser
Vælg antal pladser
Ændre antal pladser