Sådan arbejder du med din egenfortælling - Webinar for 50+

08 APR. 17:00-17:45
Synes du, det er udfordrende at søge et nyt job, når du er over 50 år? Få et nyt perspektiv på din jobsøgning, og bliv opmærksom på den måde, du taler til og om dig selv, når du søger job.

Bliver du ramt af ledighed, når du er er 50+, har du stadig en del år tilbage på arbejdsmarkedet, og ikke mindst meget fortsat at bidrage med. Det kan dog være svært for mange i den alder at søge nyt job – måske især på grund af ens egenfortælling.

Fortæller du fx dig selv, at det er på grund af din alder, du ikke bliver kaldt til jobsamtale? Eller siger du til dig selv, at du ikke har de rigtige kompetencer eller er for dyr i drift? Så deltag i webinaret 8. april og få et nyt og positivt perspektiv på din egenfortælling og inspiration til, hvordan du arbejder videre med den i din jobsøgning.

På webinaret vil vi blandt andet komme rundt om følgende emner:

Er det sværere at få job som 50+?

Hvordan taler du til og om dig selv?

Hvordan bruger du din egenfortælling i din jobsøgning?

Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen.

Om oplægsholderen

Oplægsholder på webinaret er Louise Engel. Louise er uddannet på RUC i Journalistik og Internationale Udviklingsstudier og er sidenhen uddannet Coach og Stresscoach.

Hun har arbejdet med jobsøgning og vejledning de sidste 12 år hos både Anden Aktør, jobcenter og de seneste fem år hos BUPL-A. Her motiverer, coacher og vejleder hun pædagoger i forhold til deres jobsøgning og karriere.

Din Sundhedsfaglige A-kasse, Social Pædagogernes A-kasse, Lærernes A-kasse og BUPL A-kasse har de sidste to år samarbejdet omkring projektet ’Nyt perspektiv på dit arbejdsliv’, som er målrettet ledige over 50 år. Louise har været en af underviserne på de tilhørende workshops. Webinaret er en del af samarbejdet mellem de fire a-kasser.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage, men webinaret er primært henvendt til ledige, der er over 50 år, og som søger beskæftigelse inden for velfærdsområdet.

Sådan foregår det

Du skal kopiere følgende link ind i din browser for at komme til webinaret: https://webinaret.dk/room/210315t1450-210408. Du vil blive lukket ind tidligst 16:45 d. 8. april. Oplever du problemer med det tekniske, kan du ringe på 33186770. Når du er kommet ind i webinaret, er der også mulighed for at få hjælp under menupunktet ”Support”. >

Detaljer

For Medlemmer
Dato & tidspunkt 08. apr 2021, kl. 17:00 - 17:45
Sted: Online
Pladser: Der er lukket for tilmelding.
{{message}}
{{message}}
Et eller flere felter er ikke udfyldt korrekt.
Du er tilmeldt dette arrangement.
Du er på venteliste til dette arrangement.
Fornavn

Fornavn er påkrævet.

Efternavn

Efternavn er påkrævet.

E-mail

Email er påkrævet.

Antal pladser
Vælg antal pladser
Ændre antal pladser