Du vil være studiemedlem

10 gode grunde til, hvorfor du skal være studiemedlem i Lærernes a-kasse.

 1. Gratis medlemskab mens du er studerende
  Du kan blive gratis studiemedlem, hvis du er studerende og under 30 år gammel. 5000 studerende er allerede medlemmer – bliv en del af fælleskabet hér. 

 2. Modtag dagpenge fra dag ét, efter du afslutter din uddannelse
  Har du været medlem af a-kassen i minimum 1 år, før du afslutter dit studie, har du mulighed for at få dagpenge fra dag ét. Det er 13.000 kroner eller mere, som du går glip af, hvis du melder dig ind senere.

 3. Deltag gratis i foredrag, temamøder og workshops
  Deltag i vores gratis kurser som fx i CV- og ansøgningsworkshops, få udarbejdet din profiltype og få taget et CV- billede. Se alle tilbud hér. (link til arrangementsmodul mangler)

 4. Gratis online kurser
  Som studiemedlem i Lærernes a-kasse kan du deltage i gratis online-kurser. Her har du blandt andet mulighed for at blive styrket i brugen af eksempelvis Microsoft-programmer, Photoshop eller InDesign. Du kan læse mere om kurserne under Fordele for dig.

 5. 24 timers feedback service på CV- og ansøgning
  Få sparring på din ansøgning og dit CV af vores job- og karrierekonsulenter. Vi er en fagligt afgrænset a-kasse og har derfor specifik viden om netop din faglighed og kan hjælpe dig med at forbedre og kvalitetssikre dine dokumenter. Send en besked til os hér.

 6. Mød os på uddannelserne
  Vi besøger med jævne mellemrum uddannelsesstederne. Vi afholder hvert år stribevis af orienteringsmøder, karrieredage og CV- og ansøgningsworkshop på uddannelserne. Hold øje med vores arrangementskalender

 7. Kom til jobsparringcafé
  Som studerende eller nyuddannet kan du komme til åben jobsparring på vores kontorer. Her kan du møde andre jobsøgende og få hjælp med CV’et og ansøgningen eller hjælp til samtalen hos en af vores karriere- og jobkonsulenter.  Du kan se, hvor og hvornår vi har jobsparring i vores arrangementer.

 8. Billigste a-kasse for lærere, vejldere og formidlere
  Når du er færdiguddannet og skal til at betale kontingent, er vi den billigste a-kasse for alle lærere, vejledere og formidlere. Se sammenligning med andre a-kasser hér.

 9. Vi hjælper dig i job
  Vi er en fagligt afgrænset a-kasse, det betyder at vi kender dit arbejdsmarked godt. Vi har en rigtig god kontakt til skoledere ude omkring i landet. De bruger os til at finde nye medarbejdere til længerevarende vikariater. Tilmeld dig vores jobmatch og kom tættere på jobbet. 

 10. Besøg os på et af vores 5 kontorer
  Du kan altid trække på vores dygtige konsulenter. De sidder klar til at vejlede dig, og de har indgående viden om det arbejdsmarked, du skal ud på efter din uddannelse. Du kan møde os på vores kontorer i både København, Aarhus, Odense, Aalborg, og Esbjerg. Du finder os hér.