05.10.2018

Bliv gratis inspireret til Foredraget 2018

Tilmeld dig fra tirsdag d. 9. oktober kl. 10 her på siden.

For 7 år siden så Foredraget dagens lys. Og I har taget godt imod det. Foredraget har vokset sig større og større år for år. Vi er derfor glade for igen i år at kunne invitere dig med til en aften, hvor du skal inspireres og underholdes. En aften hvor du bevæger dig rundt og gennem samtale med andre deltagere finder frem til de tre foredragsholdere, som du har lyst til at tilbringe din aften med. For du kan kun nå tre. Ikke alle fem. Det er sådan Foredraget er og som gør det asynkront og til noget helt særligt og udfordrende.

Hvem kommer?

Årets tema er angst og glæde formidlet gennem 5 forskellige foredragsholdere. Du kan møde:

Barbara Hoff Esbjørn, psykologiprofessor og leder af Center for Angst på Københavns Universitets Institut for Psykologi, og vinder af forskningskommunikationsprisen 2016. Hør hende i et foredrag om angst blandt børn. Mellem fem og ti procent af alle børn lider af angst, men alt for få kender symptomerne. Angst er ikke en naturlig del af barndommen. Det kan og skal behandles effektiv for at få børnene hurtigt ud af uhensigtsmæssige mønstre og her har hun bl.a. været med til at udvikle et selvhjælpsprogram til forældre.

Mikael Spejderrobot Elkjær, musiker med elektroniske dub-lyd og Frans Bak, komponist, kapelmester, saxofonist og pianist. Hvad sker der, når man sætter en elektronisk musiker og komponisten, der har komponeret musik til bl.a. DR’s Nikolai og Julie og Forbrydelsen sammen for at skabe den totale musikoplevelse med tilhørerne? Det får du svar på her.

Kim Leine Rasmussen, forfatter og vinder af flere litteraturpriser. Han fortæller om sin baggrund som Jehovas Vidne i Norge, incestoffer, misbruger, sygeplejerske og om genfødslen som forfatter og læser op af sin bog, romanen Rød mand/sort mand. En stor fortælling om koloniseringen af Grønland i 1728, om præsten Hans Egede og åndemaneren Appulotoq, om vældige naturkræfter, død, druk og ondskab.

Omar Marzouk, Samfundssatiriker og standupkomiker. Et foredrag der handler om, hvorfor det er vigtigt at grine af det, som gør en bange, ens egen frygt og andres frygt for en selv. Frygten kan opstå på mange måder, mødet med nye medarbejdere, væsentlige omlægninger i en virksomhed kan ofte afføde frygt, men det er sikkert ikke farligt, hvis vi lærer at grine af det. Hvordan bruger du humor til at slippe af med din frygt?

Lars Trier Mogensen, Politisk kommentator, blandt andet som fast mand i tv-programmet JERSILD minus SPIN, forfatter og meget mere. Hør ham fortælle om den anmelderroste bog Den store Joker. Et nysgerrigt og kritisk portræt af Donald Trump, der mod alle odds blev valgt som USA's 45. præsident. Hvad er magien? Hvad er hans politiske projekt? Oplev et nysgerrigt og skarpt foredrag om klodens mægtigste og måske også mærkeligste mand.

Hvor og hvornår?

Du kan tilmelde dig selv og 1 kollega eller medstuderende . Du skal bruge dit NemId.

Der er et begrænset antal pladser og tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet. Husk derfor også at afmelde dig, hvis du bliver forhindret, så dem på venteliste kan få glæde af pladsen.

I løbet af aftenen byder vi på vand og frugt og kl. ca. 19, frister vi med en sandwich. I pauserne kan du også høre lækker jazz.  

Vi glæder os til at se jer.