23.04.2019

Dine svar gør en forskel - ny medlemsundersøgelse på vej

I Lærernes a-kasse arbejder vi hele tiden på at udvikle vores medlemsservice, så den er vedkommende og nytænkende. Vi gør mest muligt af det, som du synes giver værdi. For at blive klogere på dine forventninger til os, gennemfører vi derfor igen i år en medlemstilfredshedsundersøgelse fra d. 23. april til d. 13. maj, som vi håber, du vil svare på. På den måde kan vi blive endnu bedre til at hjælpe dig, der åbner verden.

Fokus på personlig rådgivning og jobformidling

Siden sidste medlemsundersøgelse har vi arbejdet med det personlige medlemskab, der betyder, at du altid møder konsulenter, som du kender. Både når det handler om udbetaling af penge og hjælp til jobsøgningen. Det kalder vi fra 1. juni 2019 for Mit hold og på Min a-kasseside, vil du blive præsenteret for det. Det har været et klart ønske fra jer, at I møder nogle, som I kender og som kender netop din situation.

Vi har også arbejdet ret konkret med at blive bedre jobformidlere. Vi dyrker hele tiden relationerne til arbejdsgiverne med det formål, at vi kan præsentere mulige jobåbninger for dig, der er blevet ledig. Med den personlige relation som vi nu får gennem Mit hold, kan vi i endnu højere grad matche ledige med job, som vi kender til.

Udover de to tiltag er vi også blevet mere tilgængelige, da vi har udvidet åbningstiden med en time her dag, så vi nu allerede har åbnet fra kl. 9.

Ny kampagne

I de seneste medlemsundersøgelser, som vi har lavet, har I også ønsket, at vi arbejder mere for at markere os som nytænkende og hjælper med at styrke lærernes image. Vi er stolte af at arbejde for netop jer og kører derfor en kampagne over de næste par uger på Facebook, der netop skal være med til, at alle får øjnene op for, hvilken kæmpe forskel I gør for os alle. Kampagnen kalder vi for Dem, der tjener mest.

Alle besvarelser gør en forskel

Hver besvarelse fortæller os, hvad I forventer, og hvor gode Lærerens a-kasse er til at indfri de forventninger. Selvom det er længe siden, at du har været i kontakt med os, er din mening meget værdifuld for os. Der er nemlig også spørgsmål, der handler om, hvordan du gerne vil modtage information mv., hvor dit svar gør en forskel. Derfor håber vi, at du og mange andre vil hjælpe os ved at svare på undersøgelsen, så vi kan skabe endnu mere værdi for dig, som er medlem.