06.10.2019

Foredraget er tilbage

Du finder tilmeldingssite under Arrangementer.

 Måske har du ventet som et lille barn op til juleaften på nyt om Foredraget? Måske er du én af dem, der aldrig har hørt om det? I så fald er du gået glip af noget. For pladserne til de sidste års gratis foredrag er blevet revet væk.

Vi er derfor glade for igen i år at invitere dig med til en aften, hvor du skal inspireres og underholdes. En aften hvor du bevæger dig rundt og gennem samtale med andre deltagere finder frem til de tre foredragsholdere, som du har lyst til at tilbringe din aften med. For du kan kun nå tre. Ikke alle fem. Det er sådan Foredraget er og som gør det asynkront og til noget helt særligt og udfordrende.

Årets foredragsholdere

Året tema er mening. Det tema bliver formidlet meget forskelligt gennem vores fem foredragsholdere:

Maise Njor, forfatter og journalist i et foredrag om at lære at sige fra, når du bliver overfuset og ikke kan sove om natten, fordi du tænker over, hvad du skulle have sagt.

Jesper Theilgaard, Meteorolog, tidl. tv-vært og klimaekspert fortæller om den komplicerede klimadebat, om klimaets tilstand og risikoen i fremtiden og de muligheder, som forandringerne giver.  

Per Vers, rapkunstner, forfatter og vinder af modersmålprisen, vil forklare, forføre og forbløffe med sit sprogshow.

Jan Elhøj, komiker og tv- og radiovært fortæller om, at droppe de sikre valg for at gribe de muligheder og erfaringer, der opstår hen ad vejen.

Anders Petersen, sociolog og lektor ved Aalborg universitet og forfatter til bogen Diagnoser i samarbejde med Svend Brinkmann i et foredrag om præstationssamfundet, hvad det gør ved de unge og hvordan vi forholder os til det.

Hvor og hvornår?

Foredragene finder sted i tidsrummet 17-19.30, og som altid i landets fem største byer på følgende dage:

Aalborg 23. oktober kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Aalborg UCN, Mylius Erichsens Vej 131, 9210 Aalborg

Århus 30. oktober kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Århus VIA, Ceresbyen 24, 8000 Århus C

Esbjerg 6. november kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Esbjerg UCSYD, Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø

Odense 13. november kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Odense UCL, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

København 20. november kl. 17-19.30 på Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig selv og 1 kollega eller medstuderende. Du skal bruge dit NemId. 

Der er et begrænset antal pladser og tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet. Så husk derfor også at være en god kollega og afmeld dig, hvis du bliver forhindret, så dem på venteliste kan få glæde af pladsen. 

I løbet af aftenen byder vi på vand og frugt og kl. ca. 19, frister vi med en sandwich, samtidig med at du kan høre lækker jazz. Plejer du at blive sulten inden, og er frugt ikke nok, så hav selv lidt snacks med i tasken. 

Vi glæder os til at se jer.