31.01.2020

Mere personlig betjening til dig

I den seneste medlemsundersøgelse fra 2019 har flere medlemmer ønsket en mere personlig betjening. Det kan være bøvlet at skulle fortælle hele din historie igen og igen. Derfor får du nu dit eget hold af konsulenter – Mit hold.

Se dit hold under Min a-kasseside

På Min a-kasseside, under Kommunikation med a-kassen, ser du nu dit hold af konsulenter. De har hver deres speciale.

Ringer du, skriver beskeder eller skal til møde, er det de konsulenter, du oftest kommunikerer med, hvis det handler om andet og mere end svar på praktiske og generelle spørgsmål. På den måde kender de dig og din situation og kan hjælpe dig bedre, når du har brug for det.

Vi stræber efter, at du i den situation, altid bliver mødt af én fra dit hold. Men der kan selvfølgelig være situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre. I det tilfælde bliver du hjulpet af en af de andre konsulenter, der sidder inde med samme viden.  

Vi har arbejdet intenst med Mit hold i lang tid, da der er mange ting som fx IT og telefoni, der skal spille sammen for at kunne give dig den bedste løsning. Mit hold er en løsning, der, efter vores mening, giver stor værdi for dig, og derfor har det også været investeringen i både tid og penge værd. For os er det nemlig vigtigt at give dig en personlig betjening, så vi kan hjælpe dig bedre. Derfor glæder vi os rigtig meget til at gå i gang med Mit hold.