01.10.2021

LærerTalks 2021: Tilmeldingen er åben

Igen i år, har vi inviteret nogle kloge, sjove og tankeudfordrende gæster på scenen, der tager fat i aktuelle og inspirerende emner i samtale med formand for Lærernes a-kasse, Morten Refskov. Vi skal blandt andet tale om ungdommens politiske bevidsthed, uledsagede børn, konspirationsteorier på nettet, normkritik og om verdens bedste skole.

Som medlem er det helt gratis at deltage i LærerTalks, som foregår på læreruddannelserne i Aalborg, Århus, Esbjerg, Odense og København. Der plejer at være rift om pladserne, så vi anbefaler, at du melder dig til i god tid. Men bare rolig – du behøver ikke at gå glip af noget, hvis der ikke er flere pladser tilbage i salen. Vi livestreamer nemlig alle arrangementerne i god kvalitet.

 

Meld dig og dine kollegaer til via linket:
 
Aarhus den 27. oktober – Maia Kahlke Lorentzen (Få billet/læs mere)
Om hvordan vi navigerer i konspirationsteorier og misinformation, der trives på børn og unges favoritmedier som YouTube, TikTok og Discordservere.

Aalborg den 3. november – Verdens Bedste Danske Skole (Få billet/læs mere)

Esbjerg den 10. november – Mads Nygaard (Få billet/læs mere)
Om uledsagede børn, hjælp fra uventede kanter og en venlig folkebevægelse.

Odense den 17. november – Mads Ananda Lodahl (Få billet/læs mere)
Om normkritik og hvordan vi kan bruge normkritik til i pædagogisk, politisk, socialt og kulturelt arbejde.

København den 24. november – Emma Holten (Få billet/læs mere)
Politisk korrekthed. Wokeness. Krænkelsesparathed. Klimahysteri. Hvordan ser de politiske unge på verden? Og hvordan kan man komme det i møde uden at lade sig rive med at mediernes ofte karikerede fremstilling?


Vi sørger for kaffe/vin/vand og glæder os til at byde velkommen!