12.11.2021

Nye kontorer i Aalborg, Odense & Esbjerg

Skal du til rådighedssamtale, karrieresparring eller en workshop i a-kassen? Så kommer det fremover til at foregå i nye lokaler, hvis du er tilknyttet vores kontorer i Aalborg, Odense eller Esbjerg. 

I Aalborg flytter vi til nye lokaler i midten af januar. Den nye adresse er Tankedraget 7, 5. sal, 9000 Aalborg.
I Esbjerg kan vi findes i de nye kontorer på Torvet 21, 1. sal, 6700 Esbjerg fra midten af december.
I Odense er vi allerede flyttet i nye lokaler i Forskerparken 10D, 5230 Odense M.


Det er vores job- & karrierekonsulenter, der sidder på vores lokalkontorer i Aalborg, Odense, Esbjerg og Risskov. Det er dem, som rådgiver dig, hvis du bliver ledig, eller hvis du har brug for karriererådgivning. Vores forsikringskonsulenter, som rådgiver om dagpenge, efterløn og ind- og udmeldelse, har til huse på kontoret i København. Forsikringskonsulenterne sidder altid klar ved telefonerne til at rådgive dig, uanset hvor i landet du bor. I tilfælde, hvor der er brug for personlig fysisk rådgivning, har vi tilknyttet en konsulent, som rejser rundt vest for Storebælt. Tag fat i din konsulent fra Mit Hold, hvis du har brug for mere information om mulighederne for et personligt fysisk møde med en forsikringskonsulent vest for Storebælt.


Du kan finde mere information om vores adresser her. Vi ændrer løbende adresserne, når vi flytter. Vi ændrer også adresserne i vores breve, når vi indkalder dig til samtale, og laver flyttemelding på Facebook og LinkedIn.

Kontorerne i Risskov og København er stadig de samme.

Vi glæder os meget til at byde velkommen i de nye kontorer.