22.04.2022

Gratis online yoga

Fra 28. april tilbyder Lærernes a-kasse gratis online yoga to gange om ugen. Tilbuddet er tænkt til vores medlemmer uanset om de er ledige, under uddannelse eller i job, for vi ved hvad det kræver at arbejde professionelt med formidling og undervisning. Og vi ved, hvad det kræver at være ledig.

Vores kerneopgave er at udbetale dagpenge til tiden, men det er også at hjælpe vores ledige medlemmer videre i job. Det gør vi bedst, ved også at tænke det hele menneske ind i jobsøgningen samtidigt med, at vi selvfølgelig har fokus på de lovpligtige foranstaltninger.

”Vi kender vores medlemmer og kender deres faglighed, og ved hvor meget kroppen også er i spil som underviser og formidler. Derfor er det vigtigt for os at tænke det ind i de tilbud, vi har til vores medlemmer” udtaler Søren Juul Larsen, Job- og karrierechef i Lærernes a-kasse.

Tilbuddet er skræddersyet til vores medlemmer, men er åbent for alle og kan tilgås via laka.dk/arrangementer. Vi tror nemlig, at alle kan få glæde af tilbuddet uanset om de er medlemmer eller ej.

Vi har allieret os med NOR: house og deres dygtige instruktører, der to gange om ugen de næste 3 måneder vil guide os igennem 55 minutters yoga, hvor alle kan være med uanset om man er nybegynder eller garvet yogi.

Tjek vores arrangementer ud og meld dig til et tidspunkt, der passer dig:
Tilmeld dig her