18.01.2022

Udbetaling af efterlønsbidrag – er det klogt?

Det er igen muligt at få udbetalt efterlønsbidraget skattefrit, hvis du frasiger dig retten til efterløn. Men er det en god idé? 

Der kan være stor forskel på hvilke muligheder og konsekvenser, det kan have at få udbetalt efterlønsbidraget, alt efter hvilken situation man står i og hvordan man ellers er økonomisk sikret. Derfor er det selvfølgelig op til den enkelte at vurdere, om det er en god idé.

Vi ved godt, at det kan være vanskeligt at vurdere om det er en god idé, for reglerne og lovgivningen på området, kan være svære at finde rundt i. I Lærernes a-kasse har vi godt styr på både regler og lovgivning. Derfor inviterer vi til online møde den 27. januar og den 8. februar, hvor vi gennemgår rammerne for, at få udbetalt efterlønsbidraget. Vi vil nemlig klæde vores medlemmer godt på, og sørge for de bedste forudsætninger for, at du kan træffe den helt rigtige beslutning.

På mødet kan du forvente, at vi kommer til at tale om:

  • Efterlønsordning og hvordan du beregner din efterløn
  • Seniorjob
  • Skattefri præmie
  • Mulighederne for at arbejde sideløbende med efterlønnen
  • Dagpengeret og medlemskab af en a-kasse

Vi kommer ikke til at tale om Tidlig Pension. Hvis du har brug for vejledning om Tidlig Pension, skal du kontakte Udbetaling Danmark.

Meld dig til den 27. januar her:
https://laka.dk/arrangementer/event/?id=5896

Meld dig til den 8. februar her:
https://laka.dk/arrangementer/event/?id=5897