20.06.2022

Trafikinformation

Sådan finder du vej til vores kontor under Tour de France 2022

Fra tirsdag den 28. juni og frem til lørdag den 2. juli kl. 16.00 bliver kørselsvejene til, fra og rundt i Indre By, Østerbro og dele af Nørrebro samt parkeringsforholdene markant påvirkede, og der bliver delvist spærret af. Særligt onsdag den 29. juni, fredag den 1. juli og lørdag den 2. juli bliver det nødvendigt at benytte alternative veje og planlægge færdsel i god tid.

Det betyder, at det er en god idé at planlægge ruten i god tid, hvis du skal til møde på vores kontorer i København.

Offentlig transport: Med offentlig transport kan du komme rundt i byen og krydse ruten i hele Tour-ugen. Metro, S-tog og regionaltog vil køre med ekstra kapacitet, men undlad at tage cyklen med. Der vil være ændringer på flere buslinjer i uge 26 (Tour-ugen). Den nærmeste metrostation på vores kontorer i København er Rådhuspladsen.

Til fods: Du kan færdes til fods langs med ruten og de afspærrede områder. På dagen for enkeltstarten vil der være mange tilskuere langs ruten, så afsæt god tid. Ruten er fuldt hegnet, og du kan derfor kun krydse ruten via 24 gangpassager, som dog er periodevis lukket fredag den 1. juli kl. 12.00 – 20.00, mens cykelrytterne passerer. Fredag skal du være opmærksom på, at der ikke er nogen gangpassager til krydsning af H.C. Andersens Boulevard. Metro eller S-tog er gode alternativer til dig, der skal krydse ruten. Se alle gangpassager på kortet www.koebenhavn.letourcph.dk.

Cykel: tirsdag den 28. juni – torsdag den 30. juni kan du cykle langs med afspærringerne ved H.C. Andersens Boulevard, men du kan ikke krydse over de afspærrede vejarealer. Fredag den 1. juli vil det ikke være muligt at cykle langs med eller i nærheden af ruten pga. de mange tusinde tilskuere. Både fredag og lørdag den 1.-2. juli kan du kun krydse til og fra Indre By via Knippelsbro, der forbliver åben, eller via Kastellet, der dog er lukket mellem kl. 22.00-06.00. Du kan også benytte en af de fem trafiksluser i Kristianiagade, Esplanaden, Holmens Kanal, Sankt Hans Gade og Serridslevvej til at krydse ruten. Trafiksluserne er dog lukkede fredag den 1. juli mellem kl. 12.00 - 20.00.

Bil: Vi anbefaler at parkere bilen uden for byen og tage metro eller S-tog ind.

Læs mere om hvordan du finder vej her