LinkedIn netværk – Jobmatch for jobsøgende lærere og undervisere

Er du jobsøgende lærer eller underviser eller vil du blot følge med i jobmulighederne, så kom med i vores netværk - Jobmatch for jobsøgende lærere og undervisere.

I vores netværk deler vi spændende stillinger fra privatskoler, erhvervsskoler, folkeskoler og andre brancher, der opslår relevante stillinger for vores medlemmer.  Du finder du fuldtidsstillinger og vikarstillinger rundt om i landet. Skoleledere slår også stillinger direkte op i Jobmatch for jobsøgende lærere og undervisere. 


Vi arbejder aktivt med at matche ledige lærere og undervisere i længerevarende vikariater. Vi kender din faglighed. Vi kender din næste arbejdsplads og deres behov. Rundt om i landet arbejder vores job- og karrierekonsulenter med at kende dine kompetencer og med at skabe relationer til din fremtidige arbejdsgiver. På den måde kan vi matche dig til det rigtige vikariat.

Læs mere om Jobmatch og lav en kompetenceprofil her.

 

Sådan opretter du en LinkedIn profil

Klik dig ind på www.linkedin.com og følg guiden på forsiden for at oprette din profil. Du kan sagtens nøjes med en gratis ”Basic Account”.

Start med at lægge et billede på din profil – gerne et vellignende portrætfoto. Vælg nu en overskrift, hvor du fremhæver dine nøglekompetencer og udfyld din profil med en kort beskrivelse (summary) af, hvad du kan, hvad du arbejder med og hvad du brænder for.

Udfyld erfaringer med alle de stillinger du har haft og herunder relevante ansvarsområder, projekter og resultater. Find og vælg de kompetencer, som beskriver din faglighed på bedste vis. Herefter kan du liste dine uddannelser og kursusforløb op.

Få til sidste nogle i dit netværk til at anbefale dig.

Lærernes a-kasse afholder workshop om LinkedIn, så hvis du vil vide mere om, hvordan du får et online CV, kan du med fordel deltage i workshoppen. Du kan se hvor og hvornår i oversigten over workshops.

 

Hvorfor er det en god idé at være på LinkedIn?

Flere arbejdsgivere søger efter medarbejdere direkte via LinkedIn. Er du ikke på, finder de dig ikke. Med en LinkedInprofil kan du synliggøre din faglige viden og gøre dig kontaktbar.

Når et job slås op, og arbejdsgiverne sidder med et ansøgerfelt, vil de ofte google dig, inden de beslutter sig for, om du skal til samtale. Her kommer sociale profiler som LinkedIn og Facebook op som det første. Din LinkedIn profil fungerer her som et online CV, der giver en ekstra mulighed for, at du kan sælge dig selv.

Er du interesseret i et job, kan du med din LinkedInprofil gå ind og kigge på den kontaktperson, der normalt står i et stillingsopslag. Personen kan se, at du har været inde og kigge og kan måske huske dig, når ansøgningsbunken kigges igennem.

Du får adgang til faglig viden, sparring og nye stillingsopslag ved at følge virksomheder eller organisationer, og du kan deltage i netværksgrupper.

Så opret dig på LinkedIn, hvis du ikke allerede har en profil og tilmeld dig vores netværk.