Gå til indhold

Fordele og tilbud til dig, der er studerende eller nyuddannet

Som medlem hos har du en masse medlemsfordele, du kan gøre brug af både som studerende og nyuddannet.

Tilbud og fordele

Bliv medlem nu

Dagpenge fra dag 1, når du er nyuddannet

Er du gratis studiemedlem hos os minimum 1 år, før du afslutter din uddannelse, har du mulighed for at få dagpenge allerede fra dagen efter, du har fået din sidste karakter.

Læs mere om betingelserne om studiemedlemskab

Deltag gratis i LærerTalks

Hvert efterår tilbyder vi en række gratis talks for vores medlemmer, som byder på tankevækkende og relevante gæster, der tager fat i de problemstillinger, vi står overfor i dagligdagen med et særligt fokus på lærerfaglighed og undervisning.

Læs mere på lærertalks.dk

Få adgang til gratis workshops og online kurser

I Lærernes a-kasse tilbyder vi en række gratis workshops og online kurser. Her kan du blandt andet blive klog på, hvordan du skriver den fede ansøgning eller det knivskarpe CV. Du har også mulighed for at fremme dine evner indenfor LinkedIn, mødeledelse eller kommatering ved at deltage i vores gratis online kurser.

Læs mere om vores workshops og kurser

Få feedback på CV og ansøgninger

Vi er a-kassen for lærere, undervisere og vejledere. Vi forstår din faglighed, og vi kender dit arbejdsmarked. Derfor tilbyder vi altid råd og sparring med vores job- og karrierekonsulenter til dit CV og dine ansøgninger. Du er derfor altid velkommen til at tilsende os dine ansøgninger og dit CV på din a-kasse side. Så vender vi tilbage med feedback. 

Send os en besked

Vi hjælper dig i job

Vi er en fagligt afgrænset a-kasse, det vil sige, at vi kender dit arbejdsmarked godt. Vi har gennem årtier opbygget og plejet vores netværk på kryds og tværs via faglige organisationer, blandt skoleledere og rekrutteringsansvarlige. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig godt videre.

 

Vi har kontorer i hele Danmark  

Når du skal ud på arbejdsmarkedet, kan du altid fange vores job- og karrierekonsulenter på et af vores 5 kontorer. De står altid klar med vejledning og gode råd i både København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg.

Find os her

Fang os på dit uddannelsessted

Hvert år inviterer vi til en række arrangementer på alle uddannelsesstederne. Du har muligheden for at deltage i alt fra karrieredage, CV- og ansøgningsworkshops og orienteringsmøder. Hold øje her for at se, hvornår vi besøger dig.