Gå til indhold

Inspiration og viden

Der er mange måder at gribe jobsøgningen an på. Det vigtigste er, at du lægger en strategi for hvilke skridt, du vil tage for at nå dit mål. Læs videre for inspiration og viden, der kan hjælpe dig i din jobsøgning.

CV- og ansøgningsguide

CV- og ansøgningsguide

Få styr på struktur og indhold, så din ansøgning og dit CV supplerer hinanden. CV’et bliver ofte læst først.

Læs mere
Eksempler

Eksempler på CV og ansøgninger

Her kan du finde eksempler på gode ansøgninger og CV'er.

Eksempler på ansøgninger og CV'er
Jobsamtale

Jobsamtale

Tillykke! Du er blevet inviteret til jobsamtale. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd eller vejledning til en kommende jobsamtale. Vi tilbyder også workshoppen, Jobsamtalen, hvor du på bliver klædt på til kommende jobsamtaler. Ellers kan du læse med her, hvor vi har samlet en lynhurtig guide til dig, der snart skal til jobsamtale.

Læs mere
Jobsøgningsstrategier

Jobsøgningsstrategier

Du er altid velkommen til at sparre med os om dine jobsøgningsstrategier. Vi har også samlet lidt inspiration til, hvordan du kan strukturere din jobsøgningsproces.

Læs mere
Jobsøgningsmuligheder

Hvor kan jeg søge jobs?

Her finder du inspiration til, hvor du kan lede efter dit næste job.

Læs mere om dine muligheder
LinkedIn Netværk

LinkedIn Netværk

I vores netværk deles der relevante stillinger fra hele landet af vores egne job- og karrierekonsulenter, skoleledere og andre rekrutteringsansvarlige. Du finder stillinger fra folkeskolen, privat- og friskoler, erhvervsskoler og andre relevante stillinger inden for branchen. I netværket finder du både fuldtidsstillinger og vikariater.

Læs mere
Analyse

Hvad siger arbejdsgiverne?

Vi har spurgt de rekrutteringsansvarlige, hvad de lægger vægt på i ansættelsesprocessen. Her kan du læse vores rekrutteringsanalyse, hvor 1113 rekrutteringsansvarlige har svaret på vores spørgsmål om ansættelsesprocessen.

Læs mere
Podcast

Podcast

Vi har samlet en række forskellige podcasts til dig, der elsker at suge viden til dig. I vores samling finder du både vores egen podcast, Lærerhistorie, som fortæller medrivende historier om de undervisere, der har været med til at forme den danske skole. Du finder også podcasts, som sætter fokus på faglighed, lærerjobbet og de dilemmaer, der kan fylde i hverdagen.

Læs mere
Online kurser

Gratis online kurser

Som medlem af Lærernes a-kasse har du altid mulighed for at tage gratis online kurser, som kan pynte både på dit CV og dine kompetencer.

Læs mere