Gå til indhold

Om os

Her kan du læse mere om vores medlemmer, vores arbejde og vores visioner for a-kassen, der arbejder for dig, der åbner verden. Du finder også en oversigt over vores bestyrelse og alle os, der arbejder i Lærernes a-kasse.

Seneste nyt

De svære spørgsmål til jobsamtalen

Der er altid spørgsmål, vi håber ansættelsesudvalget stiller os. Det er spørgsmål, som vi er godt forberedte på, og hvor vi kan give svar, der fremhæver de kompetencer, der understreger, at man er den helt rigtige kandidat til jobbet. Men der er også spørgsmål, vi frygter at skulle svare på. I Lærernes a-kasse oplever vi, at mange af de spørgsmål vi frygter til jobsamtalen, ofte er de samme. Derfor har vi samlet vores bedste råd, så du ikke behøver frygte de svære spørgsmål til din næste jobsamtale.

Læs nyhed
26 apr. 2024

Vikarmatch hjælper med at nå bredere ud til de helt rigtige vikarer

At finde den rette vikar når behovet opstår, kan både være en langsom og stresset proces. Med Vikarmatch har MIN Friskole i Ørum, sluppet for at bruge overflødig tid, og i stedet kunnet finde tryghed med de helt rette kandidater til stillingen.

Læs nyhed
18 mar. 2024

Personlig kontakt gør en forskel

Personlig kontakt er vigtig og altafgørende uanset, hvor langt eller kort et ledighedsforløb er. Det ved job- og karrierekonsulent Morten Grant Rueskov, der hver dag arbejder for at skabe gode relationer og hjælpe Lærernes a-kasses medlemmer på vej mod deres nye arbejdsplads.

Læs nyhed
13 mar. 2024

Nok om mig: 3 gode råd fra Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks er professor i formel filosofi, foredragsholder og forfatter. Han er aktuel med udgivelsen "Nok om mig", der handler om, at vi skal stoppe med at se os selv, før vi ser fællesskabet. I anledning af den nye udgivelse besøgte han Lærernes a-kasses delegeretforsamling.

Læs nyhed
26 feb. 2024