Gå til indhold

Medlemskab

Lærernes a-kasse er for alle undervisere. De nyuddannede, folkeskolelærerne, voksen- og ungdomsundervisere, lærerne ved de frie grundskoler, højskolelærere, efterskolelærere, AMU-centre, FGU-skoler og intuitioner for specialundervisning. For alle dem, der gør os nysgerrige. Dem der ved, at verden er vidunderlig, og som har fundet en måde at vise det på. Vi arbejder for dem, der åbner verden.

Bliv medlem
Priser

Priser

Hvad koster det?

Læs mere om hvad det koster at være medlem og hvordan det bedst kan betale sig for dig.

Læs mere om priser

Udbetaling og satser

Hvad får du i dagpenge, hvis du bliver ledig? Hvordan bliver de udbetalt? Her finder du information om dagpengesatser og udbetalingskalender.

Læs mere om satser og udbetaling

Studiemedlemskab er gratis

Er du studerende under 30 år, er det gratis at være medlem.

Læs mere om studiemedlem
Lønsikring

Lønsikring

Med en lønsikring kan du supplere dine dagpenge, så du kan få ekstra økonomisk tryghed, hvis du går hen og bliver ledig.

Læs mere
Meld dig ind

Meld dig ind

Det er nemt at blive medlem af det faglige fællesskab, uanset om du melder dig ind i en a-kasse for første gang, eller om du skifter fra en anden a-kasse.

Læs mere
Medlemskab til dig

Et medlemskab der passer til dig

Efterløn

Hvad vil det sige at være på efterløn? Og hvad betyder det at være med i efterlønsordningen? Få svar på dine spørgsmål om efterløn her.

Læs mere om efterløn

Seniormedlem

Du er altid velkommen til at blive i Lærernes a-kasse efter du har nået pensionsalderen. Det hedder et seniormedlemskab. Et seniormedlemskab giver dig mulighed for at gøre brug af vores talrige tilbud og spændende arrangementer.

Læs mere om seniormedlemskab

Deltidsforsikret

Hvis du arbejder højst 30 timer om ugen, kan du blive deltidsforsikret. Det kan være relevant, hvis du for eksempel ikke kan arbejde mere end de 30 timer om ugen.

Læs mere om deltidsforsikring
Gaveshop

Gaveshop

Vi synes selv, at vi har de bedste medlemmer, og at I fortjener noget selvforkælelse. Derfor får du som medlem af Lærernes a-kasse nu eksklusiv adgang til en gaveshop. Dit medlemskab betaler sig.

Gå til gaveshop

Udmeldelse

Det er vigtigt, at du kender konsekvenserne for udmeldelse, inden du melder dig ud af din a-kasse. Du mister både din anciennitet og din ret til dagpenge eller efterløn, hvis du melder dig ud.

Læs mere