Gå til indhold

I job

Vi er økonomisk tryghed. Vi er et fagligt fællesskab. Vi er der for dig gennem hele din karriere - også når du er i job. Se hvilke tilbud vi har til dig, der er i arbejde.

Bliv en del af fællesskabet
Medlemsfordele

Medlemsfordele

Et medlemskab er ikke kun givet godt ud, hvis du bliver ledig. Som medlem får du adgang til rabatter og fagrelevante workshops, talks og arrangementer.

Læs om alle medlemsfordelene

Brug dit medlemskab

Book en karrieresamtale

Har du brug for at kende dine muligheder? Klar til næste etape i dit arbejdsliv? Book en karrieresamtale og bliv klogere på dine kompetencer og mulighederne på dit arbejdsmarked.

Book nu

Podcasts

Er du også en vaskeægte skolenørd? Så tag et lyt til vores podcast Lærerhistorie, og bliv klogere på nogle af de lærere og undervisere, der var med til at forme skolen, som vi kender den i dag.

Lyt med

Spar penge

Som medlem af Lærernes a-kasse, har vi sørget for at du kan få rabatter på oplevelser, læsestof og juridisk rådgivning og andre ting, der gør livet rigere i mere end en bogstavelig forstand.

Kollektiv ferie

Kollektiv ferie

Kollektiv ferie betyder, at enten hele virksomheden eller en afgrænset del af virksomheden, fx en hel afdeling, lukker ned i en periode, hvor medarbejderne holder ferie.

Læs mere om kollektiv ferie
Opsigelse

Hvis du siger dit job op

Der kan være mange grunde til at sige sit arbejde op. Hvis du selv siger dit job op, skal du være opmærksom på lovgivningen, når det gælder dine dagpenge.

Læs mere om opsigelse
Arrangementer

Arrangementer og workshops