Gå til indhold

Medlemsfordele

Som medlem hos os har du en masse medlemsfordele. Om du er studerende, nyuddannet, i job, ledig, på efterløn eller på vej videre i din karriere, har vi en masse relevante tilbud til dig.

Bliv medlem

Workshops

Som medlem i Lærernes a-kasse, har du mulighed for at deltage i en række forskellige workshops. Vores workshops klæder dig på med kompetencer til både din jobsøgning og dit arbejdsliv.

Du finder kommende workshops under arrangementer. Her kan du læse mere om, de workshops vi tilbyder løbende.

Læs mere

Find en workshop, der passer til dig

Inspiration og viden

Vi har samlet inspiration og viden til dig, der er nysgerrig på nye udfordringer og muligheder i dit arbejdsliv. Du kan blandt andet finde gode ekspempler på CV og ansøgninger, læse om hvad der betyder noget for ansættelsesudvalg og lytte til podcats om skole- og arbejdsliv.

Læs mere

Kalder alle tillidsrepræsentanter

Dagpengeloven er en af de mest omfangsrige lovtekster, vi har i Danmark. Der er utroligt mange regler og lige så mange undtagelser. Vi ved, at det kan være vanskeligt at finde rundt i regeljunglen – det er derfor vi altid er klar til at hjælpe. Er du TR, kan du booke vores seniorkonsulent til et oplæg om dagpengeregler og a-kasse. Det er helt gratis, og vi kommer ud i hele landet.

Læs mere

Book en karrieresamtale

Uanset om du er ledig eller i arbejde, kan du altid booke en karrieresamtale med en af vores job- og karrierekonsulenter.

Karrieresamtale