Gå til indhold

Medlemsfordele

Som medlem hos os har du en masse medlemsfordele. Om du er studerende, nyuddannet, i job, ledig, på efterløn eller på vej videre i din karriere, har vi en masse relevante tilbud til dig.

Bliv medlem
Medlemsfordele
Lønsikring

Lønsikring

Som medlem af Lærernes a-kasse kan du købe en lønsikring gennem Lærerstandens Brandforsikring. Med en lønsikring får du:

• En ekstra udbetaling som supplement til dine dagpenge
• Suppleret dine dagpenge, så du samlet får udbetalt op til 80% af din løn
• Mulighed for at vælge udbetaling i 6 eller 12 måneder
• En selvrisikoperiode på kun 1 måned
• Lønsikring også hvis du er i en tidsbegrænset stilling
• Lønsikring helt frem til din pensionsalder
• Trukket prisen for din lønsikring fra i skat

Læs mere og køb din lønsikring hos Lærerstanden Brandforsikring

Læs mere
Jobvejen

Brug AI i din jobsøgning

Vi har gjort det nemmere for dig at søge jobs med Jobvejen, der lynhurtigt kan generere et udkast til din ansøgning ved hjælp af AI.

Alt du skal gøre for at bruge Jobvejen er at kopiere teksten fra stillingsopslaget og dit CV ind i Jobvejen, for så skriver Jobvejen et udkast til din ansøgning, som du selv skal arbejde videre med.

Prøv Jobvejen

Mindfulness med Lærernes

Hold en pause med vores vores nye mindfulness-podcast. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde tid og ro til sig selv. Derfor har vi skabt et helt univers med meditation og mindfulness til dig, som er medlem af Lærernes a-kasse.

Lyt med
Medlemskab til dig

Et medlemskab der passer til dig

Efterløn

Hvad vil det sige at være på efterløn? Og hvad betyder det at være med i efterlønsordningen? Få svar på dine spørgsmål om efterløn her.

Læs mere om efterløn

Seniormedlem

Du er altid velkommen til at blive i Lærernes a-kasse efter du har nået pensionsalderen. Det hedder et seniormedlemskab. Et seniormedlemskab giver dig mulighed for at gøre brug af vores talrige tilbud og spændende arrangementer.

Læs mere om seniormedlemskab

Deltidsforsikret

Hvis du arbejder højst 30 timer om ugen, kan du blive deltidsforsikret. Det kan være relevant, hvis du for eksempel ikke kan arbejde mere end de 30 timer om ugen.

Læs mere om deltidsforsikring

Medlemskab

Hvad koster det? Kan det betale sig? Hvordan bliver du medlem? Læs mere om hvad et medlemskab betyder for dig og din situation.

Læs mere om medlemskab
Gaveshop

Gaveshop

Vi synes selv, at vi har de bedste medlemmer, og at I fortjener noget selvforkælelse. Derfor får du som medlem af Lærernes a-kasse nu eksklusiv adgang til en gaveshop. Dit medlemskab betaler sig.

Se mere
Workshops

Workshops

Som medlem i Lærernes a-kasse, har du mulighed for at deltage i en række forskellige workshops. Vores workshops klæder dig på med kompetencer til både din jobsøgning og dit arbejdsliv.

Du finder kommende workshops under arrangementer. Her kan du læse mere om, de workshops vi tilbyder løbende.

Læs mere
Arrangementer

Find en workshop, der passer til dig

Inspiration

Inspiration og viden

Vi har samlet inspiration og viden til dig, der er nysgerrig på nye udfordringer og muligheder i dit arbejdsliv. Du kan blandt andet finde gode ekspempler på CV og ansøgninger, læse om hvad der betyder noget for ansættelsesudvalg og lytte til podcats om skole- og arbejdsliv.

Læs mere
Karrieresamtale

Book en karrieresamtale

Uanset om du er ledig eller i arbejde, kan du altid booke en karrieresamtale med en af vores job- og karrierekonsulenter.

Book nu
Priser

Priser

Hvad koster det?

Læs mere om hvad det koster at være medlem og hvordan det bedst kan betale sig for dig.

Læs mere om priser

Udbetaling og satser

Hvad får du i dagpenge, hvis du bliver ledig? Hvordan bliver de udbetalt? Her finder du information om dagpengesatser og udbetalingskalender.

Læs mere om satser og udbetaling

Studiemedlemskab er gratis

Er du studerende under 30 år, er det gratis at være medlem.

Læs mere om studiemedlem