Gå til indhold

Studerende over 30 år

Er du over 30 år eller fylder du 30 år i løbet af din uddannelse, kan du ifølge lovgivningen ikke længere være gratis studiemedlem. Det er derimod muligt at søge om nedsat kontingent. Det betyder, at kontingentet vil være lavere i den periode du er studerende og er fyldt 30 år. Det kalder vi for en deltidsforsikring. Bemærk at du først kan søge om deltidsforsikring, når du er optaget som studiemedlem.

Studerende over 30 år

Bliv medlem nu

Når du er blevet optaget som studiemedlem, kan du ansøge om at blive deltidsforsikret, hvilket betyder at du skal betale 360 kr. pr. måned fremfor den fulde pris på 488 kr. pr. måned (2024). Bemærk at kontingentet opkræves kvartalsvis. Når du afslutter din uddannelse, vil vi automatisk ændre dit medlemskab til fuldtidsforsikret. Du skal være studiemedlem i minimum 1 år, før du afslutter din uddannelse, for at kunne få dagpenge fra dagen efter din sidste eksamen.  

Du har mulighed for at blive fritaget for at betale kontingent, hvis du var dagpengeberettiget, da du påbegyndte din uddannelse og betaler til efterlønsordningen. Kontakt os på 70 10 00 18 og hør mere.

Ansøg om deltidsforsikring