Gå til indhold

Hold dig opdateret

Meld dig til vores nyhedsbreve og få relevant information direkte
i din indbakke. Tak fordi du læser med.

Vælg interesser

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, samtykker du til at Lærernes a-kasse må sende dig nyhedsbreve og behandle de nødvendige personoplysninger i den forbindelse. Du kan altid framelde dit abonnement ved at klikke på linket nederst i de nyhedsbreve, du modtager.

Lærernes a-kasse lægger stor vægt på tryg behandling af dine personoplysninger. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev behandler vi disse almindelige personoplysninger om dig: e-mail og navn. Det gør vi for at kunne sende dig vores nyhedsbrev om vikarmatch. Grundlaget for behandlingen af dine data er persondataforordningens artikel 6 (1) (a) og artikel 6 (1) (c). Eksterne leverandører, herunder IT-leverandører og hostingleverandører kan få overladt behandlingen af personoplysningerne ifm. deres bistand til os. Vi sletter dine personoplysninger én gang om måned, hvis du tilbagekalder/afmelder nyhedsbrevet.

* skal udfyldes

Når du har trykket 'tilmeld', modtager du nyhedsbrevet

Seneste nyt

De svære spørgsmål til jobsamtalen

Der er altid spørgsmål, vi håber ansættelsesudvalget stiller os. Det er spørgsmål, som vi er godt forberedte på, og hvor vi kan give svar, der fremhæver de kompetencer, der understreger, at man er den helt rigtige kandidat til jobbet. Men der er også spørgsmål, vi frygter at skulle svare på. I Lærernes a-kasse oplever vi, at mange af de spørgsmål vi frygter til jobsamtalen, ofte er de samme. Derfor har vi samlet vores bedste råd, så du ikke behøver frygte de svære spørgsmål til din næste jobsamtale.

Læs nyhed
26 apr. 2024

Vikarmatch hjælper med at nå bredere ud til de helt rigtige vikarer

At finde den rette vikar når behovet opstår, kan både være en langsom og stresset proces. Med Vikarmatch har MIN Friskole i Ørum, sluppet for at bruge overflødig tid, og i stedet kunnet finde tryghed med de helt rette kandidater til stillingen.

Læs nyhed
18 mar. 2024

Personlig kontakt gør en forskel

Personlig kontakt er vigtig og altafgørende uanset, hvor langt eller kort et ledighedsforløb er. Det ved job- og karrierekonsulent Morten Grant Rueskov, der hver dag arbejder for at skabe gode relationer og hjælpe Lærernes a-kasses medlemmer på vej mod deres nye arbejdsplads.

Læs nyhed
13 mar. 2024

Nok om mig: 3 gode råd fra Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks er professor i formel filosofi, foredragsholder og forfatter. Han er aktuel med udgivelsen "Nok om mig", der handler om, at vi skal stoppe med at se os selv, før vi ser fællesskabet. I anledning af den nye udgivelse besøgte han Lærernes a-kasses delegeretforsamling.

Læs nyhed
26 feb. 2024