Deltidsforsikring

Arbejder du mindre end 30 timer, kan det måske være en god ide med et deltidsmedlemskab. 

Søger du kun jobs, der er på 30 timer eller mindre, eller arbejder du 30 eller mindre kan det være at du skal vælge at blive deltidsforsikret. Som deltidsforsikret modtager du en lavere dagpengesats, men til gengældt betaler du også et lavere kontingent. Du kan finde vores priser hér og se dagpengesatser hér

Skift fra fuldtid til deltid

Du har mulighed for at skifte mellem deltids- og fuldtidsforsikringer, så at det passer til din situation. Det eneste du skal gøre, er at sende os en besked. 

Selvom du arbejder på deltid, kan du godt være fuldtidsforsikret, men du kan ikke være deltidsforsikret, hvis du arbejder fuldtid. 

Din dagpengesats beregner vi ud fra din forsikringsstatus (deltid eller fuldtid) og antallet af timer, du har arbejdet, og den indkomst du har haft over en 3-månedersperiode.

Vi vil automatisk ændre din deltidsforsikring til en fuldtidsforsikring, når vi kan se, at du indenfor en 3 måneders periode arbejder mere end:

  • 390 timer, hvis du er månedslønnet
  • 360 timer, hvis du er uge- og 14 dageslønnet

Studerende over 30 år

Er du studerende og fyldt 30 år, er det desværre ikke gratis at være studiemedlem i en a-kasse.  du studerende kan du blive gratis studiemedlem i Lærernes a-kasse kan være gratis medlemmer af en a-kasse. Du har i stedet for mulighed for at blive deltidsforsikret, mens du færdiggør din uddannelse. Når du bliver færdig med din uddannelse og skifter status til nyuddannet hos os, vil dit medlemskab overgå til en fuldtidsforsikring. Se vores priser.

 

Husk 2-ugersreglen

Senest 2 uger efter du har bestået din sidste eksamen,  skal du skifte status til nyuddannet.