Gå til indhold

Vikarer i en klasse for sig

Hos Lærernes a-kasse hjælper vores job- og karrierekonsulenter skoleledere overalt i Danmark med at finde de bedste kandidater til kortere eller længere vikariater. Vi lægger vægt på god kemi, så vi afdækker jeres behov sammen og finder de kandidater, der bedst matcher den rigtige faglige og personlige profil.

Brug for en vikar?

Ræk hånden op, når du har brug for en vikar

Vikarmatch er nemt og hurtigt for dig som skoleleder, så du kan bruge din tid på at lede - ikke at lede efter vikarer. Og så er det ovenikøbet gratis. Står du som skoleleder og skal bruge en vikar med kort varsel til enten en kortere eller længere periode i forbindelse med f.eks. sygemelding, kan vi hjælpe dig hurtigere, end du kan tælle til 3.

Vores job- og karrierekonsulenter finder hurtigt en håndfuld relevante kandidater, der typisk ringer til dig inden for 2 dage. Det er den direkte vej til et hurtigt og godt vikarmatch.

Det er et godt regnestykke for alle.

Kontakt os for vikarmatch
3 hurtige om vikarmatch

Vi lægger vægt på god kemi

Gratis og nemt

Vikarmatch er gratis, så send os endelig en mail, når du mangler en vikar. Der er stor sandsynlighed for, at vi allerede kender den helt rigtige kandidat med de rette kvalifikationer.

Kontakt os

Vikar inden du kan tælle til 3

Vi finder en håndfuld relevante kandidater, der typisk ringer til dig inden for 2 hverdage.

Kontakt os

Brug for mere information?

Vi har samlet alt du skal vide om vikarmatch til dig, der er skoleleder eller rekrutteringsansvarlig. Du finder alt du skal vide i vores online folder. Bl.a. hvilken lokal konsulent, du kan kontakte.

Læs mere
Tilmeld dig nyhedsbrev

Få information om vikarmatch direkte i din indbakke

Hold dig opdateret om vikarmatch. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med relevant info til dig, der hellere vil bruge din tid på at lede i stedet for at lede efter vikarer.

Tilmeld nyhedsbrev
Bliv vikar

Bliv vikar

Er du ledig og vil du gerne kontaktes med ledige vikariater på minimum én måned? Send os dine informationer og kompetencer og bliv ringet op, når der er et ledigt vikariat i dit område.

Med vikarmatch styrker du dit netværk og øger dine chancer for at komme hurtigt i det rigtige job.

Bliv vikar