Gå til indhold

Brug AI i din jobsøgning med Jobvejen 🚀

Vi har gjort vejen til dit næste job mere ligetil. Brug Jobvejen til at opgradere dine ansøgninger, få inspiration, hurtig feedback og tjek på dit CV. Når du er logget ind med MitID, kan du få adgang til Jobvejen på siden her ✔

Du skal være logget ind for at få adgang til Jobvejen 🤖

Hvad kan Jobvejen?

Hjælp til at skrive ansøgninger

Indtast dine kompetencer og jobopslaget, for nemt at generere et udkast til en god ansøgning. Du bestemmer selv om det skal være i en formel, faglig eller personlig tone.

Personligt og professionelt layout

Vælg selv hvordan dit CV og din ansøgning skal se ud. Jobvejen hjælper dig med at holde et overskueligt layout. Du kan selv vælge farver og skrifttyper, og om designet skal være simpelt, modigt eller moderne.

Hold overblikket

Jobvejen samler dine ansøgninger ét sted, så du nemt holde overblik over hvilke job, du har søgt.

Forbind med Jobnet

Er du ledig, kan du forbinde Jobvejen med dit MitID, så Jobvejen nemt kan hente dit CV fra Jobnet.

Det første skridt mod dit næste job

Vi tror ikke på, at AI overtager undervisning, for det handler i høj grad om relationsdannelse. Undervisning er stadig mennesker, der arbejder med mennesker, uanset hvor meget teknologi, vi drager fordel af.

Til gengæld tror vi på, at AI, kan være et værktøj til at komme hurtigt videre i det næste rigtige job. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at skrive en god ansøgning. Derfor har vi gjort det nemmere for dig med Jobvejen, der lynhurtigt kan generere et udkast til dig.

Med Jobvejen sparer du tid, som du kan bruge på andre vigtige ting i din jobsøgning, f.eks. kurser og networking.

Selvom det kan se helt færdigt ud, når Jobvejen generer et udkast, så husk at det kun er et udkast - det er dig, der ved bedst.

Log ind for at komme til Jobvejen 🧡

Vi har gjort vejen til dit næste job ligetil

Det kan være svært at starte en god ansøgning fra bunden. Måske er du kørt træt i at skrive ansøgninger, eller måske er det mange år siden, du sidst har skrevet en. Uanset din situation, kan du med fordel bruge Jobvejen:

1) Indtast dine kompetencer og jobopslaget, for nemt at generere et udkast til en god ansøgning. Du bestemmer selv om det skal være i en formel, faglig eller personlig tone.

2) Læs udkast igennem og gør det færdigt

3) Vælg design (farver, skrifttype mm.)

Log ind i højre hjørne for at komme til Jobvejen 🚀

Kom til workshops og styrk dine mulighed for at komme i job

Bliv vikar

Er du ledig og vil du gerne kontaktes med ledige vikariater på minimum én måned? Send os dine informationer og kompetencer og bliv ringet op, når der er et ledigt vikariat i dit område.

Med vikarmatch styrker du dit netværk og øger dine chancer for at komme hurtigt i det rigtige job.

Bliv vikar

Hvad er dine største styrker?

Vi hjælper dig med, at sætte ord på dine kompetencer, så du nemt kan fremhæve dine bedste kort på hånden, når du søger jobs. Du kan altid booke en karrieresamtale med din job- og karrierekonsulent, uanset om du er i job, ledig eller under uddannelse.

Book en karrieresamtale