Gå til indhold
19. februar 2024

Ny medlemsundersøgelse på vej

Du gør en forskel. Hjælp os med at blive klogere.

Din mening er vigtig, så vi kan blive ved med at udvikle os, og være Danmarks bedste a-kasse for lærere, undervisere og vejledere. 

Nu kan du være med til at gøre en forskel. Det er nemlig tid til en medlemsundersøgelse, som løber fra den 7. marts 2024 til og med den 28. marts 2024. Hjælp os med at blive klogere på dine forventninger til os, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe dig.

Tak, fordi du gør en forskel

Din mening tæller og hver eneste besvarelse er værdifuld for os. Det er uanset, om du er i kontakt med os regelmæssigt eller nærmest aldrig. Vi håber derfor, at du vil hjælpe os ved at besvare denne undersøgelse. Du modtager en invitation på din mail til medlemsundersøgelsen den 7. marts 2024.

Vær med i lodtrækningen

Deltager du i vores medlemsundersøgelse, har du mulighed for at vinde én af de 100 stks. Rains Hilo Weekend Bag. Vi trækker lod imellem alle, som deltager i undersøgelsen og som ikke er anonyme. Til sidst i undersøgelsen skal du huske at acceptere, at vi gerne må kontakte dig.

Hvad rører sig i Lærernes a-kasse?


Vikarmatch:
Vidste du at vi hjælper skoleledere med at finde vikarer rundt om i hele landet? Læs mere her.

MitHold: Vi er mennesker før systemer, og det er vigtigt for os, at du har mulighed for personlig kontakt. Derfor har alle medlemmer 3 faste konsulenter, så vi lærer hinanden og din situation at kende. På den måde, kan vi hjælpe dig bedst muligt, når behovet opstår. Du kan se hvem, der er dine konsulenter, når du logger ind øverst i højre hjørne. Læs mere her.

Vi holder kontingentet i ro: Priserne stiger og stiger, men ikke hos os. Vi har valgt at fastholde dit kontingent, så du kan få den samme professionelle rådgivning, uden at skulle have flere penge op af lommen. Lige nu er vi den 5. billigste a-kasse ud af 22. Tjek vores besparelsesberegner.

Sådan deltager du i medlemsundersøgelsen

Inden længe modtager du en mail med et link til medlemsundersøgelsen. 

Tak, fordi du vil være med.