Gå til indhold

I Lærernes a-kasse står A'et for meget mere end arbejdsløshed

A'et står for ansvar, ansøgning og alle de ting, der følger med, hvis man bliver ledig. Det står også for Vikarmatch, Lærertalks og karrieresamtaler. I Lærernes a-kasse står A'et for alt det vigtige. For faglighed. For dig.

Bliv medlem

A'et står for fagligt fælleskab

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller overvejer at blive medlem. Tak fordi du er med.

Skift til Lærernes a-kasse

A'et står for, at det kan betale sig

Det kan betale sig, at være medlem af Lærernes a-kasse. Som medlem hjælper vi dig, og som medlem hjælper du din kollega. Det betaler sig på fællesskabs- og solidaritetskontoen, men det betaler sig også i kroner og ører.

Overvejer du melde dig ind hos os, kan du bruge vores besparelsesberegner til at se hvor meget du sparer ved at skifte til Lærernes a-kasse.

Besparelsesberegner

A'et står for faglighed. Og for dig.

Der er ingen grund til at gå fra hus og hjem, hvis du bliver ledig. Til gengæld er der er masser af grunde til at være medlem af Lærernes a-kasse, hvor A'et står for meget mere end arbejdsløshed.

A'et står for Vikarmatch

Vores job- og karrierekonsulenter hjælper skoleledere overalt i Danmark med at finde de bedste kandidater til kortere eller længere vikariater. Vi lægger vægt på god kemi, så vi afdækker jeres behov sammen og finder de kandidater, der bedst matcher den rigtige faglige og personlige profil.

Find mig en vikar

Bliv vikar

Er du ledig og vil du gerne kontaktes med ledige vikariater på minimum én måned? Send os dine informationer og kompetencer og bliv ringet op, når der er et ledigt vikariat i dit område.

Med vikarmatch styrker du dit netværk og øger dine chancer for at komme hurtigt i det rigtige job.

Bliv vikar

A'et står for workshops

A'et står for karrieresamtale

Du kan altid booke en karrieresamtale med en af vores dygtige job- og karrierekonsulenter uanset om du er i job, ledig eller under uddannelse. I fællesskab med dig, sætter vi fokus på dine kompetencer, og hvordan du kan sætte fokus på dem i dit arbejdsliv.

Book en karrieresamtale

A'et står for Lærertalks

Hvert år inviterer vi til LærerTalks, hvor vi inviterer til 5 aftener med 5 forskellige gæster på scenen, der hver især giver deres take på aktuelle emner indenfor undervisning og lærerfaglighed. Giv os dit bud på hvem du gerne vil opleve til en talk.

LærerTalks

Bliv medlem - det betaler sig

Det koster kun 475 kr. om måneden at være økonomisk sikret mod arbejdsløshed. Som medlem har du også mulighed for ekstra sikkerhed, ved at tegne en god lønsforsikring hos Lærerstandens Brandforsikring.

Bliv medlem